Informatie

Tjeerd Langstraat, Poolcirkel NoorwegenSinds 2005 is de NCAB Media Group het bedrijf van waaruit ik al mijn media activiteiten en interim projecten ten uitvoer breng, en waar diverse (online) titels zijn ondergebracht. Homebase Rotterdam, werkgebied worldwide.

In 2013 schreef ik Villa Gladiola, mijn eerste thriller en goed voor twee vakjury nominaties en een lezersjury prijs voor beste Nederlandstalige debuutroman in het spannende genre. In 2017 verscheen mijn tweede thriller, Eeuwig Donker.

De focus ligt op het schrijven van columns, boeken, (reis)reportages, blogs en de inzet op interim projecten binnen diverse branches en arbeidsdisciplines. Met enige regelmaat verzorg ik lezingen en voordrachten.

 

“Tjeerd zet met Eeuwig Donker zijn naam weer in de spotlights, een schrijver die wat mij betreft niet onder doet voor Stephen King en Cody McFadyen.”

Kijk voor meer informatie over mij, mijn werk en mijn klanten op de site van mijn uitgeverij www.jalapenobooks.com, mijn persoonlijke website www.tjeerdlangstraat.nl, mijn reisblog www.jollynomad.com of neem direct contact met me op.

Tjeerd Langstraat
NCAB Media Group

Twitter Tjeerd

Facebook Tjeerd

Instagram Tjeerd