Informatie

Sinds 2005 is de NCAB Media Group het bedrijf van waaruit ik al mijn media activiteiten ten uitvoer breng en waar diverse (online) titels zijn ondergebracht. Homebase afwisselend in Rotterdam en Alpendorp Mallnitz, werkgebied worldwide.

In 2013 schreef ik Villa Gladiola, mijn eerste thriller en goed voor twee vakjury nominaties en een lezersjury prijs voor beste Nederlandstalige debuutroman in het spannende genre. In 2017 verscheen mijn tweede thriller, Eeuwig Donker. Met dit boek won ik een Indie Award voor Beste Boek 2017. The Indie Awards zijn dé literaire boekenprijzen voor auteurs die hun boeken in eigen beheer uitgeven.
Op 1 oktober 2018 zag mijn derde thriller RÄV het levenslicht. RÄV werd genomineerd (shortlist) voor de Alice Indie Boekprijs 2019 (Beste Indie-boek).
Maart 2021 kwam Evi uit, de vierde thriller in de Jan Vos reeks. Op 1 mei 2021 kwam R.I.P. uit. Mijn persoonlijke verhaal over depressies en de (daarmee samenhangende) ellende die de coronamaatregelen veroorzaken. En op 1 juli 2022 verscheen Tossa, een “onweerstaanbare roman over vrijheid, vriendschap, liefde en de dood”.

Mijn focus ligt op het schrijven en uitgeven van boeken en columns. Met enige regelmaat verzorg ik workshops, gastcolleges, lezingen en voordrachten.

 

Tjeerd Langstraat laat je naar adem snakken. Wat mij betreft kan deze Rotterdamse schrijver zich echt meten met de bekende thrillerschrijvers die ons land rijk is.

Kijk voor meer informatie over mij, mijn werk en mijn klanten op de site van mijn uitgeverij www.jalapenobooks.com, mijn persoonlijke website www.tjeerdlangstraat.nl, mijn outdoorplatform of neem direct contact met me op.

Tjeerd Langstraat
NCAB Media Group

Twitter Tjeerd

Facebook Tjeerd

Instagram Tjeerd