Contact

De Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding is onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Er zijn verschillende contactmogelijkheden.

Algemeen

Voor vragen aan de Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB) kunt u mailen naar info@ncab.nl of bellen naar 070 3701714.  De NCAB is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00-17:00.

Pers

Vragen van de pers en verzoeken voor interviews worden behandeld door de woordvoerders van de NCAB. Zij zijn bereikbaar via 070 370 31 31. 

Antisemitisme melden

De contactgegevens op deze pagina zijn niet bedoeld om melding te maken van antisemitisme. Op onze pagina antisemitisme melden vindt u meer informatie over het melden van antisemitisme.

Mocht u iets ongewoons of verdachts opmerken, neem dan contact op met de plaatselijke politie op telefoonnummer 0900 88 44. Of ga naar de website van de Politie.

Volg de NCAB op social media 

X- NCAB
LinkedIN  
Instagram

NCAB uitnodigen

Wilt u de Nationaal Coördinator uitnodigen voor een bijeenkomst? Ook dat kan via bovenstaande contactgevens. Vermeld dan graag het thema van de bijeenkomst, het tijdstip, de locatie en wat u van de NCAB vraagt.

Beeld: ©beeldbank RHS
Het gebouw van het ministerie van Justitie en Veiligheid

Adres

Postadres:
Postbus 16950
2500 BZ Den Haag

Bezoekadres:
Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag
Legitimatie is verplicht